Pokerspelare som toppar listorna över inkomst

de mest framgångsrika pokerspelarna

När det kommer till att spela poker så är det många som vet hur svårt det är att bli bra. Du måste kunna syna när du tror din motståndare bluffar och du måste anpassa ditt spel efter hur många spelare det finns runt bordet. Detta gör att många har börjat snegla över möjligheten att göra en karriär inom poker och det finns många internetkasinon som erbjuder dig att testa på dina kunskaper.

Kollar man på eliten inom pokervärlden så kan man se att de tjänat stora summor pengar genom sina karriärer. Det finns de personerna som uppkommit genom att spela i onlineturneringar för att sen satsa på stora events. Detta gör att vi kommer lista de största pokerspelarna och dess totalinkomst i karriären, oavsett om det är genom stora event eller online.

Daniel Negreanu

Detta kanadensiska pokerproffs har varit med i toppen väldigt länge. Han har blivit insatt i Poker Hall of Fame och är erkänd av många som den bästa pokerspelaren som någonsin existerat. Genom att ha spelat i över två årtionden så har hans totala vinstinkomst stigit till över hisnande 36,5 miljoner dollar, vilket gör att han är den som tjänat mest pengar av alla.

Erik Seidel

Nästa person på listan är den som toppar listorna över bästa pokerspelare i USA. Likt Negreanu är han en medlem i Poker Hall of Fame och anses av många som en av de bästa pokerspelarna i världen. Även om han ligger bakom Negreanu i listan på total vinstinkomst så har han vunnit över 33,5 miljoner dollar genom sin karriär.

Daniel Colman

Denna unga pokerspelare får nästan anses som ett nytt tillskott på pokerhimlen. Genom att endast vara 27 år men ändå befinna sig i topp tre av de pokerspelare som tjänat mest under sin karriär så kan man räkna med att han bara siktar mot toppen. Daniel tillhör även det som anses som den ”nya” generationen av pokerspelare då han uppkom genom onlinetävlingar för att sedan komma till stora pokerevent. Under sin aktiva pokerkarriär har han vunnit över 28 miljoner dollar.

Antonio Esfandiari

Antonio har spelat poker på allvar sen 2002 och är två på listan när det kommer till att ta hem den största vinstpotten någonsin, endast besegrad av Negreanu. Under sin karriär har Antonio tjänat ihop över 27 miljoner dollar.

Fedor Holz

Likt Colman så har denna unga pokerspelare från Tyskland gjort sig ett namn genom att vinna många olika onlineturneringar. Med sina 24 år är Fedor den yngsta någonsin att slå sig in på en topplista av de pokerspelare som tjänat mest under sin karriär och har hittills vunnit över 26 miljoner dollar.

Dröm stort – Satsa smart

Även om många människor har börjat snegla på möjligheten att livnära sig på poker så är det inte många som inser att man måste satsa för att vinna. Men detta gör också att många hamnar i träsket och spelar bort pengar man inte har. Men likt mycket annat så finns det en utvecklingskurva inom poker där du snabbt kommer lära dig vilka händer som är värda att satsa på, och tvärtom, samt läsa av andra människors beteenden när de har bra händer eller bluffar. Genom att studera dina motståndare och ha kött på benen så kommer du automatiskt att satsa smart, men se alltid till att ha råd med det, annars går det snabbt åt skogen.
Leave a Reply

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked